Czy wolicie byc Zabijani co 10 min czarem co składa was na 1 hita ? Ja tego nie popieram .. Ale Za to to czar dla Knighta czyli coś dobrego,
ponieważ knight nie ma żadnych czarow jak paladin -> exevo gran mas megga , Exevo gran mas pall...
czy sorc/druid -> Exevo Ex
. A ponieważ knight nie ma żadnego czaru tego typu zalecane by było dodanie jakiegos z normalnymi obrazeniami oraz usuniecie Exori Gm
. Niechaj ten czar będzie dostępny tylko dla GM'ów oraz Senior tutorów i Tutorów
!
ja bym wolał żeby mogli go używac tylko gmi o godowie
Haha .. no Wojownik juz prawie ma 15 ^^ xD wiec du** bedziesz musiał zwiekszyc xDD aha ps .. nemo .. zajebisty avatar ^^ xD
Gracz
No tu byś się zdziwił, np taki Wojownik nieżle tym kosi
Gracz
No ja też bym wolała żeby mogli go urzywać tylko GoDzi I Gmowie ;] ale to nie ode mnie zależy ;]
PozdrO,
KaJa ^^
Gracz
Aha dzięki, czyli będą mogli tylko GoDzi i GMowie? Jeśli tak to dzięxuje bo nie che żeby taki wojownik mi pocinał xP Jeszcze raz dzięx
Gracz
Skończy się siła "Knajta" xD
Gracz
HoHo ;P to fanie dzięx xP
Gracz
Zostawcie Exori Gm od 15 mlv nikt i tak nie wbije a jak mu sie komus uda nie mowie o sobie to jest dobry i ma prawo tego uzywac do expienia a pkowac to zadko nie poto 4 godziny cwiczylem mlva by mi odbierac exori gm teraz
heh ty ja yeti i huj mnie to wali i tak exori gm ma maly zasieg to i tak knighta przyjde i sie wydupce nawet z exori gm
Gracz
Tak jest kijowo dajcie tak ze to bendzie od mlvl np 15,17 a od lvl np. 20.000
Ostatnio edytowany przez druid xd (2008-10-24 06:05:33)